Trouw beveiliging

Gecertificeerd
Jarenlange ervaring
Representatief
Snel inzetbaar

Trouw beveiliging

Trouwen dient uw leukste dag te zijn.  Na de plechtigheden thuiskomen en vervolgens ontdekken dat anderen misbruik van de situatie hebben genomen, door bijvoorbeeld inbraak of vernieling….  Ondenkbaar maar helaas een veelvoorkomend probleem.

Informatie over de plechtigheden, of het feest is in over algemeen wel te verkrijgen. Maar ook online is steeds meer persoonlijke informatie te vinden waar verkeerde personen gebruik van maken.

MLK Tas Beveiliging voorkomt inbraak en vernieling. MLK Tas Beveiliging verzorgd in samenspraak met u of uw contactpersoon de beveiliging van uw woning of bedrijfspand tijdens de plechtigheidrn of partijen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van aanwezigheid in of bij uw woning door middel van posten.

Naast de beveiliging van uw woonhuis kan de noodzaak zijn om beveiliging in gepaste kleding tijdens de plechtigheid en uitvaart aanwezig te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ordeverstoringen, vernielingen of niet welkome gasten.
MLK Tas beveiliging is een professional, die de kunst verstaat van het onopvallend maar attent aanwezig zijn.
Ervaring, goed opgeleid en in alle situaties in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Indien u meer informatie wilt, of u wilt een offerte aanvragen dan kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertrouwd door

Heeft u een vraag?

Wit u graag meer informatie ontvangen, laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.