Rouw Beveiliging

Gecertificeerd
Jarenlange ervaring
Representatief
Snel inzetbaar

Rouw beveiliging

Het verliezen van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Naast uw verdriet moet u ook veel regelen. Na de begrafenis of crematie thuiskomen en vervolgens ontdekken dat anderen misbruik van de situatie hebben genomen, door bijvoorbeeld inbraak of vernieling.. Ondenkbaar maar helaas een veelvoorkomend probleem.

Informatie over de plechtigheid, begrafenis of crematie, is in over algemeen wel te verkrijgen via lokale kranten en huis aan huisbladen. Maar ook online is steeds meer persoonlijke informatie te vinden waar misdadigers gebruik van maken.

Hondenbrigade MLK Tas voorkomt inbraak en vernieling.

Hondenbrigade MLK Tas verzorgd in samenspraak met u of uw contactpersoon de beveiliging van uw woning of bedrijfspand tijdens de rouwdienst en uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld door middel van aanwezigheid in uw woning en posten.

Naast de beveiliging van uw woonhuis kan de noodzaak zijn om beveiliging in gepaste kleding tijdens de plechtigheid en uitvaart aanwezig te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ordeverstoringen, vernielingen of niet welkome gasten. Hondenbrigade MLK Tas is een professional, die de kunst verstaat van het onopvallend maar attent aanwezig zijn. Ervaring, goed opgeleid en in alle situaties in staat om de juiste beslissingen te nemen. Dit kan voor u een zorg minder zijn in een moeilijke periode.

Indien u meer informatie wilt, of u wilt een offerte aanvragen dan kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertrouwd door

Heeft u een vraag?

Wit u graag meer informatie ontvangen, laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.